Carti personalizate
Produse
Comanda
Ajutor
Contact  Vreau sa fiu mare
     O carte interactiva care-si propune sa imbine dorinta copilului de "a fi mare"
cu necesitatea de a studia pentru a-si gasi drumul in viata.

Este un cadou deosebit pentru sfarsit de an scolar , 1 Iunie sau chiar zi de nastere.

"Am avut o noapte magicã... îsi aminti (nume copil) cu emotie, privind copertile fermecate ale cãrtii aflate pe noptierã. Cred cã mai astept pânã sã fiu mare. Când esti copil, ai tot timpul din lume sã afli ceea ce îti doresti. În cãlãtoria mea, am întâlnit o multime de oameni si meseriile lor. Toti sunt supereroi. Voi deveni si eu într-o zi, dar tare îmi place sã fiu copil, sã mã joc, sã n-am griji si sã mã mir de orice lucru nou întâlnit. Vreau sã fiu mare, dar, înainte de a fi mare, vreau sã stiu!"

"Va multumesc din suflet! Este cea mai frumoasa surpriza! Ieri am ridicat de la posta carticica 'Vreau sa fiu mare!', i-am citit-o Teodorei de 3 ori si inca ar mai fi vrut sa o citim, la final spunandu-mi: 'Ce multe am de invatat ca sa fiu mare!' Tot ce avem pana acum de la dvs este minunat, felicitari pentru ceea ce faceti! Cu mii de multumiri si profund respect"

Andreia Poenaru

Cartea costa 29 lei plus taxe de curier:
13 lei pentru o carte
14 lei pentru 2 carti
15 lei pentru 3 carti
Gratuit pentru 4 carti

Acum putem sa inseram in carte si poze pentru un cost suplimentar de 5 lei/poza. Daca doresti, ne poti trimite pozele in doua modalitati: 1 - raspunzand la emailul de confirmare oe care il vei primi dupa ce comanzi, si 2 - prin mesaj privat pe pagina noastra de Facebook Click Aici

 
 
Personalizeaza cartea
Detalii despre copil
* Nume intreg-
* Nume copil-
* Nume prieteni-
* Parinti-
* Unitate de invatamant-
* Invatator/educator-
* Localitate-
* Varsta-
* Dedicatie-
* Cadou de la-
* Data cadoului-

Carti in cos
Nu aveti nici o carte in cos.
Adauga in cos