Carti personalizate
Produse
Comanda
Ajutor
Contact  In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor)
     Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.E timpul ca povestile sa cada din cer precum fulgii de nea, doar e Vremea Colindelor!

"Iertati-mi va rog intarzierea cu care va scriu, insa doresc sa va multumesc pentru cartile minunate dedicate Craciunului - 'Salveaza-l pe Mos Craciun' si 'E vremea colindelor'. Copiii carora le-au fost daruite au fost mai mult decat incantati, foarte surprinsi si fericiti. Dintre toti, David (de 7 ani) a fost cel mai surprins, caci era la granita dintre a crede si a nu crede in existenta lui Mos Craciun. Se uita la carte, la cei din jur si nu-si putea explica.. :) Nici ca putea fi un cadou mai potrivit! Va multumesc, de asemenea, si pentru retrimiterea cartii 'Un cadou special'! Cu siguranta voi mai comanda carti de la dumneavoastra, iar de cate ori am ocazia le recomand cu drag. La multi ani si multe realizari in noul an!"

Oana Maerean

Cartea costa 29 lei plus taxe de curier:
13 lei pentru o carte
14 lei pentru 2 carti
15 lei pentru 3 carti
Gratuit pentru 4 carti

Acum putem sa inseram in carte si poze pentru un cost suplimentar de 5 lei/poza. Daca doresti, ne poti trimite pozele in doua modalitati: 1 - raspunzand la emailul de confirmare oe care il vei primi dupa ce comanzi, si 2 - prin mesaj privat pe pagina noastra de Facebook Click Aici

 
 
Personalizeaza cartea
Detalii despre copil
* Nume copil-
* Prenume(nume alint)-
* Nume prieteni-
* Nume familie(parinti, frati, bunici, etc)-
* Localitate-
* Dedicatie-
* De la-
* Data cadoului-

Carti in cos
Nu aveti nici o carte in cos.
Adauga in cos