Carti personalizate
Produse
Comanda
Ajutor
Contact  CITESTE SI ZAMBESTE
     O carte interactiva in care copilul dvs. invata, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, sa recunoasca numerele, literele si formele geometrice.
Povestirea include: Numele copilului, varsta, mai mult de trei prieteni, numele invatatoarei sau educatoarei, orasul si dedicatia din partea persoanei care face cadoul.
Cartea contine 38 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate.

"Am comandat 2 carti personalizate de la dvs "Citeste si zambeste" si "Vreau sa fiu mare" pentru fetita noastra care va implini curand 4 ani. Am fost foarte impresionati de calitatea cartilor dvs dar si de promptitudinea serviciilor. Este o idee minunata sa creezi carti personalizate, va felicit pentru ceea ce faceti si va asigur ca vom reveni cu mai multe comenzi! Va doresc succes si multa sanatate,"

Connie

Poti comanda completand formularul de mai jos. Plata se face in sistem ramburs la primirea coletului prin curier rapid.

Cartea costa 35 lei la care se adauga taxele de transport si 5 lei/fotografie. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este GRATUIT.
ATENTIE! Acum poti incarca fotografiile direct in formularul de comanda


 
 
Personalizeaza cartea
Detalii despre copil
* Numele de familie-
* Prenume-
Al doilea nume-
* Nume de alint-
* Varsta-
* Localitate-
* Numele prietenilor (cel putin doi prieteni)-
Nume scoala (gradinita)-
Nume invatatoare (educatoare)-
* Din partea cui e dedicatia-
* Data cand se face cadoul-
* Dedicatie-

Carti in cos
Nu aveti nici o carte in cos.
Adauga in cos