UN CADOU SPECIAL Invitatie la Ferma Pas in Doi Vreau sa fiu mare Scoala Vesela Prietenul meu Codrut Un Cadou Special de Ziua Mamei O Poveste De Pasti Lumina pentru suflet de copil Aventura la circ Salveaza-l pe Mos Craciun! In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor) SCRISOARE DE LA MOS CRÃCIUN CITESTE SI ZAMBESTE

CITESTE SI ZAMBESTE

O carte interactiva in care copilul dvs. invata, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, sa recunoasca numerele, literele si formele geometrice.
Povestirea include: Numele copilului, varsta, mai mult de trei prieteni, numele invatatoarei sau educatoarei, orasul si dedicatia din partea persoanei care face cadoul.
Cartea contine 38 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate.

"Am comandat 2 carti personalizate de la dvs "Citeste si zambeste" si "Vreau sa fiu mare" pentru fetita noastra care va implini curand 4 ani. Am fost foarte impresionati de calitatea cartilor dvs dar si de promptitudinea serviciilor. Este o idee minunata sa creezi carti personalizate, va felicit pentru ceea ce faceti si va asigur ca vom reveni cu mai multe comenzi! Va doresc succes si multa sanatate,"

Connie

Cartea costa 55 lei la care se adauga taxele de transport si 5 lei/fotografie. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este GRATUIT.

Poti comanda completand formularul de mai jos cu datele copilului(persoanei) care va primi cartea.

Pozele se adauga in cosul de cumparaturi.