UN CADOU SPECIAL Invitatie la Ferma Pas in Doi Vreau sa fiu mare Scoala Vesela Prietenul meu Codrut Un Cadou Special de Ziua Mamei O Poveste De Pasti Aventura la circ Salveaza-l pe Mos Craciun! In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor) SCRISOARE DE LA MOS CRÃCIUN CITESTE SI ZAMBESTE

In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor)

Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.E...

Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.E timpul ca povestile sa cada din cer precum fulgii de nea, doar e Vremea Colindelor!

"Iertati-mi va rog intarzierea cu care va scriu, insa doresc sa va multumesc pentru cartile minunate dedicate Craciunului - Salveaza-l pe Mos Craciun si E vremea colindelor. Copiii carora le-au fost daruite au fost mai mult decat incantati, foarte surprinsi si fericiti. Dintre toti, David (de 7 ani) a fost cel mai surprins, caci era la granita dintre a crede si a nu crede in existenta lui Mos Craciun. Se uita la carte, la cei din jur si nu-si putea explica.. :) Nici ca putea fi un cadou mai potrivit! Va multumesc, de asemenea, si pentru retrimiterea cartii Un cadou special! Cu siguranta voi mai comanda carti de la dumneavoastra, iar de cate ori am ocazia le recomand cu drag. La multi ani si multe realizari in noul an!"

Oana Maerean

Poti comanda completand formularul de mai jos. Plata se face in sistem ramburs la primirea coletului prin curier rapid.

Cartea costa 45 lei la care se adauga taxele de transport si 5 lei/fotografie. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este GRATUIT.
ATENTIE! Acum poti incarca fotografiile direct in formularul de comanda

Contact


Ready to start your next project with us? Give us a call or send us an email and we will get back to you as soon as possible!0741.060.344

Copyright cartipersonalizate.ro