UN CADOU SPECIAL Invitatie la Ferma Pas in Doi Vreau sa fiu mare Scoala Vesela Prietenul meu Codrut Un Cadou Special de Ziua Mamei O Poveste De Pasti Lumina pentru suflet de copil Aventura la circ Salveaza-l pe Mos Craciun! In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor) SCRISOARE DE LA MOS CRÃCIUN CITESTE SI ZAMBESTE

In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor)

Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.E timpul ca povestile sa cada din cer precum fulgii de nea, doar e Vremea Colindelor!

"Iertati-mi va rog intarzierea cu care va scriu, insa doresc sa va multumesc pentru cartile minunate dedicate Craciunului - Salveaza-l pe Mos Craciun si E vremea colindelor. Copiii carora le-au fost daruite au fost mai mult decat incantati, foarte surprinsi si fericiti. Dintre toti, David (de 7 ani) a fost cel mai surprins, caci era la granita dintre a crede si a nu crede in existenta lui Mos Craciun. Se uita la carte, la cei din jur si nu-si putea explica.. :) Nici ca putea fi un cadou mai potrivit! Va multumesc, de asemenea, si pentru retrimiterea cartii Un cadou special! Cu siguranta voi mai comanda carti de la dumneavoastra, iar de cate ori am ocazia le recomand cu drag. La multi ani si multe realizari in noul an!"

Oana Maerean

Cartea costa 55 lei la care se adauga taxele de transport si 5 lei/fotografie. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este GRATUIT.

Poti comanda completand formularul de mai jos cu datele copilului(persoanei) care va primi cartea.

Pozele se adauga in cosul de cumparaturi.