UN CADOU SPECIAL Invitatie la Ferma Pas in Doi Vreau sa fiu mare Scoala Vesela Prietenul meu Codrut Un Cadou Special de Ziua Mamei O Poveste De Pasti Aventura la circ Salveaza-l pe Mos Craciun! In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor) SCRISOARE DE LA MOS CRÃCIUN CITESTE SI ZAMBESTE

SCRISOARE DE LA MOS CRÃCIUN"Scrisoare de la Mos Craciun" este cartea personalizata cu o frumoasa tema de Craciun, o carte în care copilul tau va salva cartile..."Scrisoare de la Mos Craciun" este cartea personalizata cu o frumoasa tema de Craciun, o carte în care copilul tau va salva cartile disparute... si îl va ajuta pe Mos sa trimita tuturor copiilor un dar pe care îl vor pretui toata viata.
Craciunul este o perioada magica pentru copii si primirea unei carti personalizate de la Mos Craciun face parte din aceastã magie. Este de ajuns sa vezi stralucirea din ochii copilului tau la primirea acestei carti, carte în care el este erou principal.

Poti comanda completand formularul de mai jos. Plata se face in sistem ramburs la primirea coletului prin curier rapid.

Cartea costa 45 lei la care se adauga taxele de transport si 5 lei/fotografie. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este GRATUIT.
ATENTIE! Acum poti incarca fotografiile direct in formularul de comanda

Contact


Ready to start your next project with us? Give us a call or send us an email and we will get back to you as soon as possible!0741.060.344

Copyright cartipersonalizate.ro